Eşref Gani : Qk8o2xiaxpvn7m / Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde.

Eşref Gani : Qk8o2xiaxpvn7m / Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde.. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Şu anda abd eliyle yapılan çekilmeyle birlikte taliban açıkça kendi terör rejimini ilan etmeye başladı. Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… Eşref gani haberleri en güncel gelişmeler ve son dakika haberler. Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da.

Eşref gani yeniden afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. 30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Bayram namazı esnasında roketli saldırı! En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada.

Afganistan Da Yeniden Cumhurbaskani Secilen Esref Gani Duzenlenen Toren Politika Kamu Haber
Afganistan Da Yeniden Cumhurbaskani Secilen Esref Gani Duzenlenen Toren Politika Kamu Haber from www.kamu3.com
Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Eşref gani haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. İnternet kullanıcıları tarafından afganistan bağımsız seçim komisyonu'nun yaptığı açıklama sonrası araştırılıyor. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur.

Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi.

Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Eşref gani ayrıca, taliban'a afgan pasaportları sunmaya ve onlarla bir barış anlaşması imzalama girişimi olarak onları afganistan'da meşru bir siyasi grup olarak tanımaya istekli olduğunu söyledi. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü. Eşref gani, taliban üyesi mahkumların serbest bırakılmasını kabul etti. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. En son eşref gani ahmedzai haberleri anında burada. Eşref gani ile ilgili haber, galeri ve video içerikleri. Afganistan bağımsız seçim komisyonu, kesin olmayan sonuçlara göre, eşref gani'nin yeniden cumhurbaşkanlığına seçildiğini. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi.

15 mayıs 2018, 15:07 0 yorum. Haberler / poli̇ti̇ka erdoğan'dan eşref gani'ye taziye mesajı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan'daki patlamada hayatını kaybedenler için cumhurbaşkanı eşref gani'yi arayarak. Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. 30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Bayram namazı esnasında roketli saldırı!

Jkfi02y7bhohum
Jkfi02y7bhohum from static.daktilo.com
Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Başkan recep tayyip erdoğan, endonezya cumhurbaşkanı joko widodo ve afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ile telefonda bayramlaştı. 30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum. Haberler / poli̇ti̇ka erdoğan'dan eşref gani'ye taziye mesajı cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan'daki patlamada hayatını kaybedenler için cumhurbaşkanı eşref gani'yi arayarak. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Birçok kişi gani hakkında bilgi edinmek istiyor. Afganistan'ın hamid karzai'den sonraki devlet başkanı eşref gani ahmedzay, 1949 yılında afganistan'ın logar kentinde doğdu. Eşref gani yeniden afganistan cumhurbaşkanı seçildi.

Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi.

Nuristani ayrıca, oyların yüzde 39,52'sini alan mevcut i̇cra kurulu başkanı. En çok okunan haberler clear_all. Eşref gani | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. Ile ilgili 13 adet etiketli haber bulunmuştur. Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Eşref gani haberleri, güncel son dakika gelişmeleri ve bugün yer alan son durum bilgileri için tıklayın! Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Eşref gani ile ilgili 2 haber listeleniyor. Yabancılar ülkeden kaçıyor, eşref gani ise konutuna çekiliyor. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde. Eşref gani ahmedzay , afgan politikacı, ekonomist ve antropolog. Afganistan cumhurbaşkanı gani, yardımcısı dostum ile görüştü.

Eşref gani haberleri ile ilgili son dakika gelişmeleri, en sıcak haberler ve geçmişten bugüne tüm detaylar güncel eşref gani haber sayfasında yer alıyor. İşte o anlar 12:30 20.07.2021. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay. Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti.

O2p P8dvljqxjm
O2p P8dvljqxjm from i.ytimg.com
Afganistan'da eşref gani cumhurbaşkanı seçildi. Son dakika eşref gani haberleri ve eşref gani haberleri ile ilgili tüm sıcak gelişmeleri sayfamızdan takip edebilirsiniz. Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… Toplam 214 eşref gani haberi, videosu, fotoğrafı ve yazar yazısı yer almaktadır. Nuristani, cumhurbaşkanı eşref gani'nin oyların yüzde 50,64'ünü alarak yeniden cumhurbaşkanı seçildiğini kaydetti. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Genellikle eşref gani olarak for faster navigation, this iframe is preloading the wikiwand page for eşref gani ahmedzay.

30 temmuz 2018, 21:24 0 yorum.

Afganistan devlet başkanı eşref gani, kabil ile taliban arasındaki görüşmeleri yeniden başlatmak üzere uluslararası bir konferans için yeni bir barış… Cumhurbaşkanı eşref gani, basına yaptığı açıklamada, taliban elinde esir bulunan, kabil'deki amerikan üniversitesi iki hocasının serbest kalması karşılığında şartlı olarak hakkani örgütü. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin abd ile taliban arasında varılan anlaşma sonucu aldığı taliban mahkumlarının serbest bırakılması kararı. Afganistan cumhurbaşkanı gani'nin seçim mitingine intihar saldırısı. Cumhurbaşkanı recep tayyip erdoğan, afganistan cumhurbaşkanı eşref gani ahmedzai ile ortak basın toplantısı. Eşref gani ile ilgili 2 haber listeleniyor. Eşref gani yeniden afganistan cumhurbaşkanı seçildi. Bayram namazı esnasında roketli saldırı! Eşref gani hakkında detaylı bilgi, son dakika eşref gani haberleri ve sıcak gelişmeler timeturk.com'da. Eşref gani | euronews tarafından yayınlanan tüm uluslararası, iş, politika, bilim ve yaşam konulu makalelerin alfabetik listesi. 15 mayıs 2018, 15:07 0 yorum. Eşref gani ahmadzai, 1983'te mezun olduktan sonra, berkeley'deki california üniversitesinde öğretim elemanı olarak davet edildi. Afganistan cumhurbaşkanı eşref gani'nin ulusal güvenlik danışmanı hamdullah muhib, taliban'ın barış konusunda uzlaşma peşinde.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook